Zonnebanken van Ergoline

Je kiest voor de topkwaliteit van Ergoline.

Ergoline is wereldwijd met afstand het meest geliefde merk zonnebank.

De bruining's technologie wordt steeds actueel gehouden en ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen.

zonnebank-prestige-1600

Prestige 1600

Deze zonnebank is uniek in de streek. De combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

zonnebankg-prestige-1400

Prestige 1400

Deze zonnebank heeft een gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound. Dit garandeert een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

zonnebank-affinity-950

Affinity 950

De Affinity-serie garandeert een gelijkblijvend hoog bruiningsvermogen. In het gezichtsbereik staan de vier geoptimeerde gezichtsbruiners. De Air Condition Plus en de optionele Aqua Fresh & Aroma zorgen voor een verfrissende zonsessie. De in het oog springende LED verlichting en de helder verlichte binnenkant van de zonnebank nodigen u uit voor een bruiningsbelevenis van wereldklasse!.

zonnebank-esprit-770

Esprit 770

De Esprit zorgt voor een zeer ontspannende zonnebankervaring dankzij het ergonomisch gevormde Multi Relax-ligvlak. De bediening is bijzonder eenvoudig. De schouderbruiners zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam. De Aqua Fresh & Aroma-functie in combinatie met het 3D-Sound-systeem met subwoofer zorgen voor een frisse en aangename zonnebankervaring.

zonnebank-evolution-600

Evolution 600

De ontspannende en comfortabele Ergoline Evolution 600 is uitermate geschikt voor beginnende en middelmatige gebruikers. Deze zonnebank zorgt voor de gewenste verkoeling dankzij een ventilatiesysteem en airconditioning. Bovendien kunt u zich laten benevelen met een ontspannende aromageur. Deze zonnebank staat garant voor een aangename zonnebankervaring.

zonnebank-spaghetti-575

Spaghetti 575

Deze zonnebank is ideaal als u extra bruining nodig hebt op uw benen en buik. Op zoek naar een oplossing om zacht te bruinen of heeft u absolute kracht nodig? De 5-traps power-schakeling maakt het mogelijk. De spaghettilampen van deze Evolution 575 zorgen met haar 160 watt lampen voor een perfect bruiningsvermogen.

zonnebank-lounge

Lounge

Je behaalt fantastische bruiningsresultaten met de Lounge van Ergoline. Het Ergoline Surround Tan principe zorgt voor de perfecte bruining over het gehele lichaam dankzij de staande houding en 360 graden bruining. De Ergoline Lounge maakt komaf met de witte plekken en is ideaal om te combineren met een “liggend” toestel.

"GEBRUIK VAN ZONNEBANKEN KAN HUIDKANKER VEROORZAKEN"